Des de 1922

Quatre generacions i una mateixa manera d’entendre la gastronomia tradicional valenciana

Nuestra barra

Descubre nuestro servicio de barra y disfruta del mejor producto de proximidad en un formato diferente

Estàs pensant vindre a Casa Carmela?

Consulta el calendari anual.

LA NOSTRA FILOSOFIA

La cultura mediterrània no s’entén si no és prop de la mar i entorn d’una taula. Si en eixa taula es compartix, a més, una paella (sempre al centre i amb cullera de fusta), estarem assistint a una de les cerimònies que més ens unixen i millor ens definixen.

En 2022 celebrem el centenari de Casa Carmela, més d’un segle fent possible eixa litúrgia on el foc de llenya té un paper essencial i en el qual la tradició, la qualitat i la proximitat del producte fan la resta.

Restaurant amb història pròpia

La història de Casa Carmela és la història d’una família que durant quatre generacions ha treballat fins a convertir este restaurant, que va començar sent una humil barraca, en una referència en tot el territori espanyol. El llegat de José i Carme, aquell sobre el qual es va constituir Casa Carmela en 1922, continua hui viu en cada plat i cada sabor.

La Paella de Casa Carmela

En Casa Carmela continuem preparant la paella valenciana segons els ritmes que ens va marcar la besàvia Carme. Sempre amb llenya de taronger i només amb ingredients de la terra per a arribar a eixa fina capa d’arròs i eixe sabor fumat del foc que han fet que este plat es convertisca en una icona de la gastronomia valenciana.

Producte fresc i de proximitat

La nostra carta la marquen els productes que la mar i l’horta ens oferixen diàriament. A casa Carmela treballem només amb peixos i marisc fresc que ens porten directament de la llotja: gamba mediterrània, llangosta de platja, cloïsses de carril, clòtxina valenciana, tellines de platja… El pollastre, el conill i l’ànec que utilitzem ens els continua portant el proveïdor de tota la vida, i tant el garrofó com la ferradura (fesol blanc i fesol tendre) que de les nostres paelles són varietats autòctones.

En la platja de la Malva-rosa

Casa Carmela se situa a la platja de la Malva-rosa.
La mar Mediterrània, amb la seua llum i aromes, els seus colors i sons, és el nostre teló de fons. Un privilegi per als sentits.

Cuina tradicional valenciana

Les paelles a llenya són la nostra especialitat. En la carta, el client pot triar entre vint elaboracions d’arròs diferents, tots fets amb el foc de la llenya. L’arròs del senyoret, la paella de llamàntol o la de llagosta de platja són algunes de les més apreciades. També preparem la típica fideuà amb marisc. La paella valenciana només l’elaborem per encàrrec i en un nombre limitat al dia, degut al llarg temps de cuit.

La resta de la nostra oferta gastronòmica beu del receptari tradicional valencià, on no pot faltar el tradicional esgarraet de pimentó, al qual nosaltres li afegim moixama i bacallà, o la tomaca de la terra trinxada amb tronc de tonyina.

Abans de l’arròs, un polp temperat a la brasa, una espardenyà, ortigues de mar en tempura, un calamar fresc a la romana o algun dels nostres clàssics: la clòtxina valenciana o la tellina de platja. També guisem els peixos i mariscos frescos de llotja, com el nugat de rap, una varietat de l’all i pebre en què substituïm l’anguila pel rap, banyat en una picada preparada en morter.

Galeria

On pots trobar-nos

Contacte

On pots trobar-nos

Carrer d’Isabel de Villena, 155.
46011 València.

CORREU D'INFORMACIÓ

TELÈFONS RESERVES

Tota reserva que no haja sigut confirmada per part del restaurant no tindrà validesa.
(+34) 963 710 073
(+34) 696 017 989

HORARI

Dilluns a dissabte de 13.00 a 16.00

Diumenge tancat

Colaboradores:

CASA CARMELA ha sido beneficiaria del Fondo Europeo de Desarrollo Regional cuyo objetivo es mejorar el uso y la calidad de las tecnologías de la información y de las comunicaciones y el acceso a las mismas y la sostenibilidad, gracias al que ha realizado una inversión en electrodomésticos de alta eficiencia energética para la mejora de competitividad y productividad de la empresa en 2021. Para ello ha contado con el apoyo del Programa de Competitividad Turística de la Cámara de Comercio de Valencia.

Fondo Europeo de Desarrollo Regional

Una Manera de hacer Europa

CASA CARMELA ha sido beneficiaria de una ayuda 9.000 € en 2021 por estar adherida a L´Exquisit Mediterrani (Turismo Comunitat Valenciana).

CASA CARMELA ha recibido de la Fundación València Activa, del Ayuntamiento de València, el Premio Empleo Estable por un importe de 10.000. Del programa Re-Activa del Ayuntamiento de València ha recibido en 2020 de 1.293€, y de 10.000€ en 2021

CASA CARMELA ha sido beneficiaria de una ayuda de 12.000€ por los efectos derivados de la covid-19 en 2021 de Labora (Servei Valencià d'Ocupació i Formació).